måndag 3 december 2012

morgonbus


14 kommentarer:

 1. Jättehärliga bilder!
  Och va fin Brutus är!
  Jag har hittat till er blogg ganska nyligen och följer Brutus med spänning. Ska åka och titta på en fantastisk liten boxertik om en vecka och jag hoppas att hon blir min! Kanske ses vi någonstans i Malmös parker sen ;)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt! Grattis! Vilken kennel är det du ska till?
  När du skaffat din valp MÅSTE vi träffas med vovvarna!

  SvaraRadera
 3. Det är Buffets Kennel i Bjärnum som jag ska till. Uppfödaren lovar inte bort några valpar innan hon träffat köparen, vilket jag verkligen kan förstå, men jag håller alla tummar att hon blir min! Har planer på att starta upp en egen boxerblogg när (om) hon anländer. we´ll keep in touch :-)

  SvaraRadera
 4. Maya och Buffets känner jag till! Jag var på G att köpa valp av Maya för nästan exakt ett år sedan, men eftersom jag påpekade att jag var väldigt intresserad av utställning så var hon ärlig och sa att hon tyckte att jag skulle avvakta till hennes nästa kull som hon trodde mer på. Dock hann Brutus dyka upp innan den kullen. När jag bodde i Växjö brukade jag passa en boxertik som heter Lady, hon kommer från Buffets Elvis-kull. Det finns en bild på hennes från i september, när hon leker med Brutus. Du kommer garanterat få en hund med myyyyyyycket motor! Vilken av tikarna är det som du ska titta på? Varje gång jag är lite valpsjuk brukar jag gå in på Mayas sida och titta, hon har alltid massa valpbilder och klipp :)

  SvaraRadera
 5. ... nu såg jag ju att där bara var en tik!

  SvaraRadera
 6. Jäkla härliga bilder!! :)

  SvaraRadera
 7. Aha, där ser man! Buffets hemsida är jättehärlig med alla bilder! Längtar så tills nästa lördag när jag ska dit. Hoppas jag gör gott intryck nog :-) Har varit hos en annan uppfödare för ungefär 2 år sedan och tittat på en valp, men har inte riktigt blivit klok på vad dom "söker"och hur ofta dom nekar en köpare valp...? Den gången var det omständigheter i mitt liv som gjorde att jag tyvärr var tvungen att tacka nej till valpen. Denna gången är jag mer redo än någonsin!

  Jag vill framförallt ha en sällskapshund. Klart jag kommer gå kurser och träna, men utställning tror jag inte det kommer bli för min del. Men å andra sidan ska man aldrig säga aldrig! :-) Vet att jag sett det någonstans på din sida vilken kennel Brutus är ifrån, men jag frågar ändå, vart köpte ni Brutus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du jag tror inte de "söker" något. Det vill nog faktiskt bara träffa dig och lära känna just dig, eftersom deras valp faktiskt ska spendera hela sitt liv med dig. Man vill ju inte släppa iväg någon av sina valpar till en galning! Så var dig själv och berätta om dina hunderfarenheter och vad du har för framtidsplaner. Fråga mycket - allt mellan himmel och jord som du kan tänkas undra över.

   Brutus kommer från kennel Hausse, uppe i Skjutskär. En si så där 60 mil ifrån Malmö. Så jag hade aldrig träffad vare sig Brutus eller uppfödaren (hade sett henne på utställning) innan jag åkte till Arlanda och hämtade Brutus, utan vi hade kontakt först via mail och sedan telefon. När Brutus är redo för en kompis i flocken så blir det en till boxer, förmodligen från samma kennel då jag är så förbaskat nöjd med Brutus!

   Radera
 8. Vill bara bryta av konversationen en liten
  stund och inflika min beundran över bild nr 2.
  Ångan är röd, eller är det ljuset som är rött,
  av värme kring Brutus och hans röda kompis.
  Men, hur kom det sig att två dovhjortar helt
  plötsligt dök upp i en maktkamp i slutet
  av hundleken?

  Jag tror aldrig jag har sett en boxerägare
  med två boxrar.
  Jag tror att jag vet varför.

  //svärmor


  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ångar så det vizslar om Brutus röda kompis!

   Radera
 9. Jorå! Den runt den 5e januari flyttar en liten boxerflicka in hos mig! Åhh vad glad jag är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. GRATTIS! Gud vad roligt! Förstår att du är pirrig nu!
   Se till att vila upp dig ordentligt nu och ta låååånga sovmorgnar ;)

   Har du facebook? Gå med i gruppen "boxerns intresseförening".
   Du kan även lägga till mig om du vill, Alexandra Bengtsson Sjösten.

   Radera
 10. https://www.youtube.com/watch?v=igU95gjb4Mc

  Entzückende süße Boxerwelpen //+1 317.210.2825
  https://babyboxerdogs.com
  Entzückende kleine Welpen suchen ein neues Zuhause zum Toben und Spielen und Kuscheln für ein Nickerchen. Diese Welpen wurden tierärztlich untersucht und befinden sich derzeit in allen Impfungen/Entwurmungen. Ihre neuen Welpen werden mit einer neuen Tierarztprüfung, einem UTD-Schussrekord, einer Registrierung, einem Welpen-Starterset und einer 1-jährigen Gesundheitsgarantie geliefert.

  SvaraRadera