måndag 22 oktober 2012

På upptäcktsfärd!
Igår traskade Brutus och jag iväg på upptäcktsfärd. Destinationen var Bulltoftaparken.  Vi har varit där en gång innan när Brutus var pytteliten, då hade vi inte så stor nytta av den gigantiska parken. Den gången åkte vi bil. Den här gången gick vi till fots. Tråkig väg dit även om vädret sprack upp och blev jätte fint. När vi väl hade nått hundfältet och jag släppte Brutus så var där tre andra boxrar, det var roligt! Den ena boxern som var i sällskap med någon slags amstaff fick lämna parken då amstaffen fick för sig att hoppa på Brutus. Tackar än en gång för att jag har en så ranglåg hund som Brutus. Den andra hunden tycker jag inte hade på ett hundfält att göra. En vuxen hund ska inte attackera en valp. Vet man med sig att ens hund inte funkar ihop med ens valpar så undrar jag verkligen varför man släpper den på ett hundfält. Nåväl. Brutus lekte järnet av sig med de två andra boxertikarna. Under tiden blev det sommarvärme ute. Så efter lekstunden promenerade vi ner till en damm där Brutus fick ta årets förmodligen sista dopp. OM han var lycklig!  Vi var ute i fyra timmar. När vi kom hem fick Brutus mat och en dusch. Sedan slocknade vi båda i soffan under duntäcket. En väldigt mysig söndag.

1 kommentar:

  1. Jo detta stämmer! Men raserna är ganska lika och de båda skall ha mycket vakt i sig och ska vara självständiga osv.
    Många ser på alla ovtjarkor på samma sätt, med den här negativa inställningen som jag skrev. Sen sägs det också att Juzjnorusskaja Ovtjarka ska vara ännu värre än en Kavkazskaja ovtjarka.

    Men de erfarenheterna jag har ovtjarkor är verkligen inte negativ på något sätt! De är väldigt goa mysiga hundar! Du ser ju bara bilderna på min hund!

    De är faktiskt väldigt vanliga sällskaps och familjehundar i länder somt t.ex. Polen. Jag har på stora utställningar stött på många ovtjarkor och fått kontakter med andra kennlar som föder upp i andra länder.

    SvaraRadera