fredag 19 juli 2013

Resultatet

Så har resultatet av röntgenplåtarna kommit. Det blev som jag trodde, ett tråkigt resultat - C på höfterna.
Eftersom jag tvivlar på att allt verkligen gick rätt till när Malmö djursjukhus röntgade Brutus så tänker jag röntga om honom. Givetvis kan ju nästa plåtar också visa C på höfterna, men jag har noll förtroende för veterinärerna och djursjukvårdarna på Malmö djursjukhus sen vår vistelse där när Brutus skulle friröntgas. Så därför vill jag göra om det på ett annat djursjukhus för att se om det verkligen stämmer. Tyvärr måste man ju vänta 6 månader innan man får röntga om.


2 kommentarer:

 1. Varför misstänkte du att han skulle få sådana resultat? Jag är inte heller nöjd med kliniken som röntgade min hund men jag har inga planer på att röntga om än på ett tag. Men man är ju ändå nyfiken ifall det blir nån skillnad om det ens är möjligt.. :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag misstänkte det eftersom det inte kändes som allt gick rätt till när han skulle röntgas. Veterinären var oerfaren och klumpig från början till slut.
   Klart att det kan bli skillnad om man röntgar om. Vet många hundar som först röntgats med C på höfterna för att ett halvår senare bli omröntgade med B. Säg till om du vill ha exempel på hundar, så kan du själv gå in och kolla på hunddata.

   Radera