söndag 7 april 2013

Missing dog - Skåne


Jag tänker ofta på den vita boxerkillen Dali som blev stulen för 1,5 år sedan i Malmö. Jag tänker på om han är i livet, vem han är hos och hur hans stackars uppfödare och ägare lever i en fruktansvärd ovisshet. Jag hoppas verkligen han ska komma till rätta en dag, så att det blir ett lyckligt slut.

Jag lämnar aldrig Brutus bunden utanför affären utan jag går hem med honom först om jag behöver handla något. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om något hände honom och jag skulle dessutom aldrig klara av att leva i ovissheten i fall jag aldrig fick se honom igen. Brutus är mitt allt. Nu hör man till och med berättelser om hundar som blir stulna ifrån sina trädgårdar och från bilar! Jag har dessutom hört en berättelse om hur någon på tunnelbanan i Stockholm försökte sno en Schäferhund genom att försöka rycka loss kopplet från hundägarens hand. Det är sjukt att det ska behöva vara så här, men tyvärr är det så det är. Jag vet inte vad jag vill säga med detta inlägg mer än att lämna aldrig era hundar utan uppsikt! Har ni facebook så gå gärna med i grupper och sidor för försvunna hundar. Jag har till exempel en bild på Dali i min telefon och numret till hans uppfödare. För tänk om man skulle råka vara på rätt plats vid rätt tillfälle, man vet aldrig.

1 kommentar:

  1. Jag tror att det är en av hundägares stora mardrömmar. Jag har aldrig vågat lämna någon av mina hundar utan tillsyn, speciellt inte utanför en affär, där är det ju jättelätt för någon att ta den.

    SvaraRadera